raspunsul Invierii la blog

27 aprilie 2008
eh, a fost un vis. a fost vechiul cosmar . in noaptea de Inviere am visat din nou ca fac o crima si ca alerg dupa aia ca un bezmetic, ca sa scap de urmaritori.
am cosmarul asta de mai bine de 20 de ani. la inceput mi-a tras-o atat de tare, incat am transcris primul cosmar din serie :  s-a numit Cartea-de-Anton-Locureanu, pentru ca asa ma numeam in vis.
in cosmar, anton se manifesta initial sub forma unui unghi de vedere – de parca ar fi fost camera care inregistra intamplarile. un ins ucidea o fata intr-o casa de pe strada plantelor (oarecum in sanatoriul in care a murit eminescu, oh, yeah…) . dupa crima, unghiul de vedere, adica eu, se trezea ca este, de fapt, insusi ucigasul. pana sa apuc sa-mi pun problema de ce am ucis, ceea ce deja mi-a dat o spaima teribila, m-am trezit urmarit de oamenii legii. adica de militie, ca militie se chema pe atunci. 
ce destept am devenit incercand sa scap! mi-am sters urmele, dar mi-am dat seama ca lasasem amprente pe un pahar – prin urmare, mi-am amputat cele trei degete ale mainii drepte (cea care lasase amprentele), astfel incat sa nu mai ramana nici o dovada potent incriminatorie.
pentru mai multa siguranta, mi-am aruncat degetele amputate intr-un canal de pe calea victoriei, vizavi de palatul regal .
azi-noapte n-a fost chiar atat de rau. a fost doar spaima de a fi ucis – chestia asta ma ingrozeste mereu, mai ales ca ucisii mei sunt fiinte apropiate sau care inspira mila/ atasament /umilinta.
prin urmare, pentru ca ieri am fost blasfemiator in blog, acesta a fost raspunsul Invierii. mi-a lansat un cosmar.
sau eu am visat asa ptr. ca stiam ca proferasem blasfemii? adica :  daca mi-am administrat o pedeapsa de unul singur?

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X