patania

26 aprilie 2008
am martori ca e reala: mike si vlad. ne-am dus la cafenea , la juliu’ meinl, si am baut sucuricafeleberi. vlad ne-a dat o carte de-i zice irealitatea imediata si, pentru ca e o chestie de reiki, mi-am reamintit de niste patanii mai vechi de-ale mele cu premonitii.
sa fie clar: pt. mine, premonitiile sunt INCA niste asocieri ALEATORII intre anumite ganduri si intamplarile la care se refera respectivele ganduri. un fel de lege a seriilor care, la un moment dat, pare sa se coaguleze in ganduri ce prevestesc intamplari.
ei, bine… am vorbit cu ei despre fritjof capra – nici n-aveai cum altfel, cu o carte de reiki pe masa. aiureala e ca, la mai putin de sase ore dupa ce am vorbit de fritjof, ma intalnesc cu doi prieteni veniti din canada, intr-un alt local, la traffic . am baut un cocktail de-i zice avalanche si… deodata, m-am trezit cu un cadou de la unul dintre amicii din tara cu frunze de artar: doua (2!) carti de fritjof capra!
si asta, dupa ce la masa cu mike si vlad plangeam ca am imprumutat o carte de fritjof capra cuiva care nu mi-a mai inapoiat-o.

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X