adica, blog! da, blog!

3 octombrie 2007
O sa vad, o sa vad ce fac cu blogul asta. As vrea sa-i pun si niste pozulici, pen’ ca cel mai mult am chef sa povestesc pe aici calatoriile mele. Sa ‘ntepenesc, dar asta nu e decat o proba de cabluri www, de vizualizare, de frectii din astea pregatitoare. Ca sa nu va enervati foarte tare in asteptarea vreunui inscris, iata o muzica bazata:
http://www.youtube.com/watch?v=uNw9YaXemlM
Bai, sa stitzi ca vazut-o si Bufnila, si a zis ca-i place, ceea ce e foarte greu. Vreau sa spun ca Bufnila este foarte greu de multumit. Entre temps, ia ganditi-va de ce tipii de la Candyrat Music, cei care il promoveaza si pe Antoine Dufour, nu prea sunt de vazut pe mediile standard: pe la MTV, pe la Din Dragoste, pe la PROTV-ul insului ala care pare mereu cam adormit si al carui nume nu mi-l amintesc, si pe la alti guru de pe sticlele voastre, Amin! Oare de ce, si mai bag un Amin, in amintirea maretului conducator de stat Ugandez, care din bucatar a ajuns sa fie primit la Windsor, precedand un ex-cizmar care a facut acelasi drum.
God save the Queen? Who the f—k is she, anyway? Nici macar revolutie la pasopt n-au avut la ei, acolo, in Anglia. In schimb, joaca golf.
Prin urmare: de ce se aude asa de rara de tipii de la Candyrat Music? De ce nu fac ei parte din globalizare ? Cand o sa faca parte din globalizare o sa fie mai bine? Globalizarea egal consumerism ? Asta as vrea sa aflu, pana ma intorc din calatoria de 2 (doua) saptamani!
Bafta la treapta!


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X